Wednesday, January 26, 2011

Contest Saya mau Template Profesional!


nak join , KLIK SINI

salam memang dah nak pagi ni..

so mis nak join satu kontest from aizstory ni. emang beshlah kan.. mis memang mau template ni coz da bit bosan ngan template biru ni.. macam bese, saye memang cepat bosan kecuali kalau template tu dibuat khas untuk saye kihkih..

ok, taste blog design yang saye mau, stil nak kaler biru cair, sebab saye suke ketenangan nye.. column tu saye sebenarnye prefer 2 coloumn je.. tapi saye ni jenis suke tulisan kecik2. tapi x lah menyusahkan orang nak bace. design burung tu wajib ade, sebab burung ni haiwan faveret terbaru saye.. kalau boleh template yang berasaskan bird lah..

sebab ape ye saye masok? sebab saye suke tengok blog aiz ni.. memang lawa, memang customize. saye sebenarnye pon ade wat template untuk diri sendir di test blog.. tapi sebab kekangan mase, x siap2 template tu sebab agak leceh kan nak edit html sume tu.. tapi x leh lawan la template aiz ni..

p/s: due date 31 january ni.. yuk!

9 comments:

Aiz said...

^__^ gud luck ye sis.. ^__^ harmoni je masuk blog sis ni ^__^

Fatin Husna said...

@Aiz thanks aiz :)

M a s A z i m a H said...

yeah good luck ye.. ni mesti boley meang ni. insya-Allah :)
semoga menjadi yang bertuah.. hehehe

Fatin Husna said...

@maz - tulah.. memang nak ni..

toyolkiut said...

moga bjaya..

Fatin Husna said...

@toyol - thanks toyol~

misslovalova said...

gud luck sis ! hehehe :)

Fatin Husna said...

@biella - tq dear!

☾SHiemaCMa☾ said...

gud luck miss tweet..

berbalas singgah n polo kamu balik~~
thengs polo cma ye..
nice template.

twet! twet!