Saturday, May 7, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011!

salam petang.

ok, macam bese, nak join blog sifu ben. memang suke join dia nyer segmen ni. okeh, sifu ben ade masok DIGI WWWOW awards nih, tulun dia vote nak? KLIK SINI. dia memang layak menang sebab banyak tolong blogger2 baru dan lame mempromosi blog2 memaseng.



KLIK BANNER UNTUK JOIN.

okeh, untuk segmen gegar gegar ni, bulan may nyer. dari segmen ni saye dapat ramai kawan blogger baru.. jap lagi nak jalan2 blog orang jap. pada sesape nak tambah kenalan, meh la join!!

p/s: congrats sifu ben sebab ranking gempak kat awards tu.

17 comments:

solomolo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- tengok cite hindustan tak ???
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

Fatin Husna said...

@en solomekaseh.. citer hindustan tu ke? yg sah haruk kan tu ke? heheh

UpProfits FX said...

Singgah gegar blog ni dulu..salam kenal..nak follow boleh?

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Fatin Husna said...

@Fauzie Jasmani meh r folo. saye folo kamu dulu. hehe

Anonymous said...

singgah gegarkn blog ini.. arghhh !! hahaha.. ^^

salam ziarah.. ;)

Cik Ros said...

salam perkenalan...... mari kita gegar!!

DrEm said...

Salam gegar Blogberry Emry™ dari Indonesia

ct nuur' ain said...

helo2...
jom kiter gegar sesamer...
http://ctnuurain.blogspot.com

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

Fatin Husna said...

@iLa VaNiLLa tq! jum gegar! haiyakk

Fatin Husna said...

@Blogberry Emry selamat datang sih. gegar gegar ya..

Fatin Husna said...

@ct nuur' ain ok, jum gegar2..

Fatin Husna said...

@Muhammad Khairul Fahmi hai rakan sepasukan.. hihi

TIRHANI said...

datang gegar balik ! :)

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

Anonymous said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!

waniey syazwani said...

datang gegar dari blog BA
sorry lambat, baru abih exam
:)
jemput datang blog saya